ukenru
u-kiyevi-za-pershiy-den-pislya-vidnovlennya-roboti-metro-skoristalisya-310-tis-pasazhiriv

У Києві за перший день після відновлення роботи метро скористалися 310 тис. пасажирів

 • 13916 переглядiв

КИЇВ. 26 квітня. УНН. У Києві за перший день після відновлення роботи метрополітеном скористалися 310 тисяч пасажирів. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу КМДА.

"За перший день роботи після карантину метрополітеном скористалося 310 тисяч пасажирів. Масковий режим є обов’язковим у громадських місцях. Пасажирам рекомендується також користуватися рукавичками, дотримуватися дистанції та оплачувати проїзд безконтактно", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що протягом місяця з дати відновлення роботи пасажири також зможуть використати раніше придбані жетони зеленого кольору.

"Столичний метрополітен провів необхідні роботи для забезпечення пасажирських перевезень", - додається у повідомленні.

Так, кожен потяг проходить дезінфекцію перед кожним рейсом зі значним запасом дії антисептичної речовини; усі пасажирські зони дезінфікуються у посиленому режимі (ручки дверей, касові вікна, турнікети, поручні ескалаторів, вестибюлі та платформи станцій); працівники забезпечені засобами індивідуального захисту для роботи з пасажиропотоком; розміщено інформаційні матеріали щодо обов’язкового маскового режиму; вестибюлі та платформи станцій промарковано для дотримання соціальної дистанції.

Поліція у метрополітені готова до здійснення контролю за дотриманням правил.

Нагадаємо, міська електричка відновить роботу в столиці одночасно із усім залізничним транспортом в країні - 1 червня.

Українські Національні Новини

Київ