u-kiyevi-vzyali-pid-vartu-vodiyku-yaka-pyanoyu-sprovokuvala-dtp-z-dvoma-zagiblimi

У Києві взяли під варту водійку, яка п’яною спровокувала ДТП з двома загиблими

 • 14944 переглядiв

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Шевченківський районний суд Києва обрав запобіжний захід винуватиці ДТП, внаслідок якої загинули дві людини, і чоловіку, який допустив її за кермо у стані алкогольного сп’яніння. Їх обох взяли під варту без права внесення застави. Про це УНН повідомляє із посиланням на поліцію Києва.

Цитата

«Сьогодні, 17 листопада, Шевченківський районний суд підтримав клопотання слідчих та обрав підозрюваним запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави. Досудове розслідування триває», - йдеться у повідомлені.

Деталі

Відомо, що знайомий жінки дозволив їй прокататися на авто знаючи, що вона перебувала напідпитку. У жінки відібрали біологічний матеріал з метою встановлення можливого ступеню сп’яніння.

У червні цього року суд вже позбавляв порушницю права керування авто за керування автівкою у стані алкогольного сп’яніння.

Нагадаємо 

В Голосіївському районі Києва 20-річна жінка напідпитку сіла за кермо та потрапила в ДТП, в якому загинули двоє людей 40-річний керманич та 39-річний пасажир автомобіля «Тойота». Після аварії водійка намагалася втекти.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі