ukenru
u-kiyevi-vikradennya-cholovika-viyavilosya-sotsialnim-eksperimentom

У Києві викрадення чоловіка виявилося соціальним експериментом

 • 9379 переглядiв

КИЇВ. 8 квітня. УНН. Викрадення чоловіка групою осіб у Києві на очах перехожих у суботу виявився соціальним експериментом. Небайдужі громадяни одразу телефонували у поліцію. Про це повідомляє УНН з посиланням на ГУ НП у Києві.

Близько 18:30 6 квітня у чергову частину поліції Києва почали надходити дзвінки про викрадення чоловіка. Свідки повідомили: на Кільцевій дорозі навпроти ринку на зупинку громадського транспорту під'їхав чорний автомобіль "БМВ", з якого вийшли двоє невідомих, одягнули на голову чоловіку пакет, посадили його в машину і поїхали по Окружній дорозі.

На розшук транспортного засобу орієнтували всі наряди поліції. На місце події направили слідчо-оперативну групу територіального управління поліції. Під час плану "Перехоплення" автомобіль та учасників події виявили на парковці торгового центру на вулиці Берковецька.

Встановлено, що викрадення людини виявилося соціальним експериментом: у такий спосіб "викрадачі" вирішили перевіряли реакцію громадян на подію. При цьому усе знімали на відео.

Учасники надали пояснення правоохоронцям, а "потерпілий" звернувся із зустрічною заявою про відсутність будь-яких претензій до своїх товаришів.

Подія зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Святошинського управління поліції. Після проведення перевірки поліцейські нададуть правову кваліфікацію події.

Нагадаємо, у Києві зник громадянин Грузії. Його товариш заявив про викрадення.

Як стало відомо, до поліції звернувся іноземець, який заявив, що на нього та його друга, під час пробіжки напали невідомі. Після нападу, як повідомив заявник, він отямився побитий, а його товариш зник, як і нападники.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП