u-kiyevi-vidbudetsya-blagodiyniy-auktsion-geroyi-sered-nas-na-yakomu-vistavlyat-futbolku-z-pidpisom-budanova

У Києві відбудеться благодійний аукціон «Герої серед нас», на якому виставлять футболку з підписом Буданова

 • 448072 переглядiв

КИЇВ. 28 липня. УНН. Благодійний аукціон «Герої серед нас», організований для збору коштів на потреби ССО, ГУР, АЗОВ, СБУ "Альфа" та 131-ї бригади ТрО, відбудеться сьогодні у Києві, повідомляє УНН.

28 липня завдяки «VIP CLUB PREMIER PALACE» з 19:00 до 21:30 відбуватиметься благодійний вечір у форматі виставки-аукціону.

Тут будуть представлені лоти у вигляді трофеїв наших захисників, виробів сучасних митців на тему російської агресії та Незалежності України, антикваріату та дорогоцінних виробів. Окрім того, серед лотів будуть представлені речі з підписами відомих осіб, наприклад, футболка з літньої форми ГУР МОУ, підписана керівником Головного управління розвідки Кирилом Будановим. А також боксерські рукавички, підписані Олександром Усиком.

Кошти, зібрані в результаті проведення аукціону, будуть використані для забезпечення потреб бійців ССО, ГУР, АЗОВ, СБУ "Альфа" та 131-ї бригади ТрО.

Захід відбудеться у приміщенні Premier Palace Hotel з дотриманням необхідних заходів безпеки та обмежень.

Захід проводиться при сприянні «VIP CLUB PREMIER PALACE» та благодійних фондів «Синтез України» та «Благодійний фонд Михайла Присяжнюка».

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі