ukenru
u-kiyevi-stalasya-masshtabna-dtp-poperedno-za-kermom-buv-politseyskiy

У Києві сталася масштабна ДТП, попередньо за кермом був поліцейський

 • 14182 переглядiв

КИЇВ. 5 липня. УНН. Сірий Mitsubishi Lancer, в якому ймовірно знаходилися співробітники поліції вчинив масштабне ДТП на Петрівці в Києві. Про це повідомляє dtp.kiev.ua, передає УНН.

"Поліцейський (?) На Мітсубіші зробив масштабне ДТП з постраждалими в Києві на Петрівці. Кілька постраждалих витягнуті рятувальниками ГСЧС. У важкому стані госпіталізовані, "- йдеться в повідомленні.

При цьому очевидці повідомляють, що один з автомобілів-учасників ДТП горів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні в минулому році відбулося близько 200 тис. ДТП, в яких загинули 4,8 тис. Чоловік

Повідомляється що сірий Mitsubishi Lancer їхав зі швидкістю близько 130-140 км. Уточнюється, що автомобіль "петляючи зачепив" Toyota Camry і і при з'їзді з Московського мосту в сторону метро "Петрівка" біля зупинки громадського транспорту "його різко разварачівает поперек і він б'є" КІА ", його відкидає і він таранить жигулі і Дастер рено, після його відкидає в бік ".

"За попередніми даними в Lancer були співробітники поліції 2 рота. Так як всюди валялася документація і протоколи, пістолет, гумка і тд. Їх було двоє в машині, ще в шоковому стані хотіли з машини забрати доки і втекти, але почали втрачати свідомості, "- йдеться також в повідомленні очевидця.

Як повідомляв УНН, в Запорізькій області в результаті зіткнення пасажирського поїзда з легковим автомобілем загинули три людини, з них одна дитина.

Українські Національні Новини

Київ