ukenru
u-kiyevi-sche-odin-netvereziy-cholovik-porvav-svoyi-byuleteni

У Києві ще один нетверезий чоловік порвав свої бюлетені

 • 6606 переглядiв

КИЇВ. 21 липня. УНН. У столиці поліцейські склали протоколи на чоловіка, який пошкодив бюлетні. П’яний чоловік пояснив свій вчинок тим, що він не підтримує жодного із кандидатів у народні депутати. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу ГУНП у Києві.

До поліції звернувся голова виборчої комісії та повідомив, що на виборчій дільниці по вулиці Празькій 56-річний чоловік у стані алкогольного сп’яніння порвав свої бюлетні. На місце події виїхали слідчо-оперативна група та патрульні.

Працівникам поліції свої дії чоловік пояснив тим, що він не підтримує жодного з кандидатів і не хотів, аби хтось міг скористатися його бюлетенем. За результатами тесту, правопорушник перебував у стані алкогольного сп’яніння (2,05 проміле).

Правоохоронці склали на чоловіка адміністративні матеріали за ст. 173 (Дрібне хуліганство) та за ст. 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Йому загрожує адміністративний арешт до п'ятнадцяти діб.

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва нетверезий чоловік пошкодив бюлетень.

Українські Національні Новини

Політика