ukenru
u-kiyevi-pravookhorontsi-zatrimali-ta-vidvorili-z-ukrayini-zlodiya-v-zakoni

У Києві правоохоронці затримали та видворили з України "злодія в законі"

 • 12286 переглядiв

КИЇВ. 4 червня. УНН. Правоохоронці затримали "злодія в законі" Хдр Рашидова, підозрюваного у квартирних крадіжках, передає УНН з посиланням на повідомлення відділу комунікації поліції Києва.

За інформацією поліції, співробітники Головного управління столичної поліції отримали інформацію про перебування у Києві Хдр Рашидова - "злодія у законі", відомого у кримінальному світі під прізвиськом "Хідір". Правоохоронці його затримали.

"28-річний уродженець південної країни був коронований у Греції у 2014 році, там же перебував під слідством за квартирні крадіжки. На своїй батьківщині чоловік відбував покарання за створення злочинної організації. Кордон нашої держави він перетнув після офіційної зміни прізвища і документів. Він перетнув кордон нашої держави після офіційної зміни прізвища і документів", - зазначили у відомстві.

За даними оперативників, "Хідір" мав намір впливати на кримінальні процеси в Україні, контролювати крадіїв із квартир та приватних будинків. Окрім того, він прибув в Україну для посилення впливу так званого кутаїського клану "злодіїв у законі".

Правоохоронці подали документи щодо скасування посвідки на тимчасове проживання в Україні громадянина південної країни та його примусового видворення за межі кордону нашої держави. На цей час "Хідір" вилетів у Стамбул із забороною в’їзду в Україну на п’ять років.

Як повідомляв УНН, у квітні 2018 року з України видворили кримінального авторитета “Тенго Пітерського”.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП