ukenru
u-kiyevi-obmezhuyut-masovi-zakhodi-scho-perebachayut-prisutnist-ponad-60-osib

У Києві обмежують масові заходи, що передбачають присутність понад 60 осіб

 • 18093 переглядiв

КИЇВ. 11 березня. УНН. Для запобігання можливого розповсюдження нового штаму коронавірусу, у Києві обмежать проведення масових заходів, таких як концертів, спортивних заходів, семінарів тощо, з кількістю людей на них, яка перевищуватиме 60 осіб. Про це сьогодні на брифінгу заявив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, передає кореспондент УНН.

"Прийняте рішення про проведення профілактичних заходів по запобіганню можливого розповсюдження нового штаму коронавірусу. Мова йде про призупинення освітнього процесу в навчальних закладах, дошкільних навчальних закладах і у вищих навчальних закладах, професійно-технічних навчальних закладах усіх форм власності, які є на території міста Київ. Обмежити проведення масових заходів, таких як концертів, спортивних заходів, семінарів тощо, коли кількість людей на них буде присутня більша 60 осіб", - наголосив Поворозник.

Він підкреслив, що "це не є карантином, це є обмежувальні профілактичні заходи" для того, щоб запобігти розповсюдженню коронавірусу в місті.

Як повідомлялося в УНН, 11 березня уряд затвердив заходи, які необхідно вжити через загрозу епідемії коронавірусної інфекції в Україні та для недопущення поширення COVID-19.

Українські Національні Новини

Київ