ukenru
u-kiyevi-napali-na-taksista-ta-vikrali-yogo-avto

У Києві напали на таксиста та викрали його авто

 • 11467 переглядiв

КИЇВ. 13 січня. УНН. Троє чоловіків напали на таксиста у Києві та викрали його автомобіль. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу поліції Києва.

"Близько 4:00 до таксиста зателефонував чоловік, який неодноразово користувався його послугами, та попросив відвезти його з товаришами у центр міста. Приїхавши на виклик, троє чоловіків сіли у салон, де під погрозою ножа відібрали у таксиста близько 1000 гривень та згодом заволоділи його машиною", – зазначили у прес-службі з посиланням на начальника Дніпровського управління поліції Олександра Кузьміна.

Після звернення потерпілого до поліції у місті ввели оперативний план для розшуку автівки.

"Згодом зловмисників затримали на викраденому автомобілі. Ними виявилися іноземці - 1990, 1991 та 1996 років народження, які на даний час перебувають під слідством за крадіжки та грабежі. Їх доставили до управління поліції для подальших слідчих дій", – зазначив Кузьмін.

Їх затримали у порядку статті 208 КПК України. Речові докази вилучили та направили на експертизу.

"Ми розпочали два кримінальні провадження за частиною другою статті 187 (Розбій) та за частиною 3 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобам) Кримінального кодексу України. Фігурантам загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої", - додав Кузьмін.

Нагадаємо, власникам автомобілів порадили, як убезпечити транспортний засіб від викрадення.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП