ukenru
u-kiyevi-nalichuyut-ponad-100-nezakonnikh-obyektiv-budivnitstva

У Києві налічують понад 100 незаконних об'єктів будівництва

 • 11764 переглядiв

КИЇВ. 21 вересня. УНН. У Києві налічують понад 100 незаконних об'єктів будівництва і ще стільки ж потрібно додатково перевірити. Про це розповіла кандидатка у мери столиці від партії "Слуга народу" Iрина Верещук під час київської партійної конференції "Слуги народу" 20 вересня, передає УНН.

"Ми проведемо аудит незаконних забудов, установимо терміни усунення юридичних та інженерних дефектів, притягнемо до відповідальності всіх винних серед забудовників та міських чиновників. Починаючи із визначеної дати усі незаконні забудови підлягатимуть знесенню за рахунок тих, хто наважився на незаконне будівництво", - сказала Верещук.

Вона додала, що необхідно ухвалити закон, який виключить із потенційних забудовників неспроможні й некомпетентні компанії, щоб уникнути ситуацій, коли будівельні компанії перетворюються на "піраміди".

Нагадаємо, 20 вересня на конференції Київської міської організації партії "Слуга народу" Ірину Верещук офіційно висунули кандидаткою на посаду мера Києва.

У липні вона виграла партійні праймеріз, а зараз, за оцінкою політологів, є одним з головних претендентів на вихід у другий тур мерських виборів у столиці.

Зауважимо, що місцеві вибори в Україні призначили на 25 жовтня. Вибори відбудуться на всій території України, окрім окупованого Росією Криму й окремих територій Донецької та Луганської областей. Виборча кампанія стартувала 5 вересня.

Українські Національні Новини

Політика