ukenru
u-kiyevi-metro-zavtra-pratsyuvatime-na-godinu-dovshe

У Києві метро завтра працюватиме на годину довше

 • 21713 переглядiв

КИЇВ. 2 липня. УНН. У ніч із 3 на 4 липня столичне метро працюватиме на годину довше у зв’язку із проведенням Фестивалю футболу на Спортивній площі, повідомляє УНН із посиланням офіційний сайт КМДА.

Цитата: 

"У зв’язку з проведенням фестивалю футболу та трансляцією матчу Чемпіонату Європи між збірними України та Англії на Спортивній площі роботу метро в ніч з 3 на 4 липня буде продовжено на 1 годину", - повідомляється на сайті.

Деталі 

Також після закінчення гри можливе обмеження (закриття) на вхід для пасажирів станцій "Олімпійська", "Палац спорту", "Площа Льва Толстого".

Крім того у КМДА нагадали, що під час фестивалю відбудеться трансляція футбольного матчу Україна – Англія. Організатори спортивного свята запрошують усіх охочих долучитися до перегляду та підтримати збірну України. Для вболівальників працюватиме зона фудкортів.

Захід починається о 18:00. О 19:00 на великому екрані транслюватимуть матч Чехія – Данія. Вхід вільний.

Доповнення 

У вівторок збірна України з футболу обіграла в додатковий час команду Швеції з рахунком 2:1 і вперше в історії вийшла в чвертьфінал чемпіонату Європи.

У чвертьфіналі чемпіонату Європи збірна України зіграє з командою Англії 3 липня в Римі. Сюди прибули прибули 24 гравці, тренерський штаб, медичний та адміністративний персонал збірної.

Українські Національні Новини

Київ