ukenru
u-kiyevi-listopad-prodovzhuye-biti-temperaturni-rekordi

У Києві листопад продовжує бити температурні рекорди

 • 15835 переглядiв

КИЇВ. 5 листопада. УНН. У Києві зареєстрували другу найтеплішу ніч за 139 років спостережень. Про це повідомляє УНН з посиланням на дані Центральної геофізичної обсерваторії ім.Бориса Срезневського.

"Кияни пережили другу найтеплішу ніч за 139 років спостережень. Температура в ніч на 5 листопада не опустилася нижче +12,3°С, а це значить, що попереднє рекордне значення 1930 року було повторено", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що 4 листопада у Києві зареєстрували два температурних рекорди: після полудня стовпчик термометра піднявся до +17,6 оС, що на 2,7°С вище попереднього максимального значення температури повітря для цього дня, зафіксованого у 1957 році.

Крім цього, середньодобова температура склала +12,9°С, що на 0,6°С вище попереднього рекорду температури повітря, який тримався з 1996 року.

"За кліматичними даними таке значення відповідає 21 вересня", - зазначили в Центральній геофізичній обсерваторіх ім. Бориса Срезневського.

Нагадаємо, в Україні у середу, 6 листопада, очікується дощова погода, вдень температура повітря сягатиме 20 градусів тепла.

Українські Національні Новини

Київ