u-kiyevi-direktora-sportivnoyi-shkoli-piymali-na-roztrati-dvokh-milyoniv-griven

У Києві директора спортивної школи піймали на розтраті двох мільйонів гривень

 • 265637 переглядiв

КИЇВ. 21 липня. УНН. У столиці директор навчального закладу за допомогою підрядного підприємства розтратив гроші з держбюджету під час проведення капітального ремонту будівлі. Йдеться про суму у два мільйони гривень, повідомляє Національна поліція, передає УНН.

Деталі

Слідчі столичного главку поліції задокументували злочинну діяльність директора комплексної дитячо-юнацької спортивної школи, який під час проведення ремонту будівлі розтратив гроші з держбюджету.

Досудовим розслідуванням встановлено, що посадовець уклав угоду про проведення капітального ремонту дитячої спортивної школи із підрядним підприємством за завищеними цінами.

У рамках досудового розслідування було проведено низку експертиз, які підтвердили збитки бюджету на загальну суму близько 2 000 000 гривень.

Доповнення

Наразі слідчі оголосили держслужбовцю про підозру у скоєнні злочину передбаченого ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України - розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, вчинені в особливо великих розмірах.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ7000 доларів за дозвіл на "спил" зелених насаджень у місті: викрито Одеського депутата

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Негода на Балканах забрала життя вже 6 людей

     • 267659 переглядiв

    ДП «Антонов» повернув повний контроль над Antonov Logistic Salis

     • 357928 переглядiв