ukenru
u-kiyevi-cherez-porushennya-sanitarnikh-norm-zakrili-odin-z-rinkiv-mer

У Києві через порушення санітарних норм закрили один з ринків - мер

 • 22997 переглядiв

КИЇВ. 20 травня. УНН. Під час перевірок дотримання протиепідемічних норм на 198 об’єктах Києва на порушників склали 46 адмінпротоколів. Через недотримання санітарних норм та регламенту в Києві закрили ринок “Десна”. Про це на брифінгу заявив мер Києва Віталій Кличко, передає кореспондент УНН.

“Ми почали послаблення обмежень, але ще раз підкреслюю: відкриття закладів, підприємств - це, перш за все, дотримання правил і відповідальність керівників за безпеку персоналу та відвідувачів. Наприклад, в столиці вже відкрилося 37 продовольчих ринків, для яких прописаний чіткий регламент роботи. Один із них - ринок “Десна” - Держпродспоживслужба вже закрила за недотримання санітарних норм і регламенту”, - сказав Віталій Кличко.

Він зазначив, що дотримання норм в столиці контролюють групи з представників Держпродспоживслужби, муніципальної варти, районної влади та комунальників.

“Вони перевіряють роботу ринків, закладів громадського харчування та інших підприємств, що вже розпочали працювати. І в разі виявлення порушень - на місце викликають наряд поліції і складають адмінпротокол. Протиепідемічні групи вже перевірили 198 об’єктів, а правоохоронці склали 46 протоколів щодо порушників. Також за моїм зверненням поліція перевірила нічні клуби, оштрафувала керівників трьох таких розважальних закладів, яким місто не дозволяло відкриватися. А вони минулими вихідними працювали”, - додав Віталій Кличко.

Нагадаємо, у столиці відсьогодні, з 20 травня, запрацювали 37 агропродовольчих ринків.

Українські Національні Новини

Київ