ukenru
u-kishinevi-2-tisyachi-lyudey-viyshli-na-antiuryadovi-protesti

У Кишиневі 2 тисячі людей вийшли на антиурядові протести

 • 18402 переглядiв

КИЇВ. 2 березня. УНН. У Кишиневі 2 березня кілька тисяч людей вийшли на антиурядовий протест. Присутні біля будівлі уряду люди вимагають відставки кабінету міністрів і домагаються зустрічі з кимось з уряду. Про це повідомляє УНН з посиланням на Newsmaker.

"Поліцейські, які оточили вхід в будівлю уряду, погодилися впустити в будівлю представників протестуючих, але більша частина маніфестантів не згодна і вимагає, щоб представники Кабміну вийшли на вулицю. Протестуючі скандують: "Ми - народ, Додон - зрадник", "Кіку на смітник, разом з Чоко", "Геть Додона", "Геть уряд", - пише видання.

Відзначається, що об 11:55 поліція посилила кордон біля входу в будівлю уряду. Протестувальників від будівлі Кабміну тепер відділяє спецназ. Крім цього, в 11:36 протестуючі розбили скло на вхідних дверях до приміщення уряду.

Нагадаємо, тисячі громадян Чехії вийшли в неділю, 1 березня, в центр Праги на акцію протесту з вимогою відставки лідера руху "Акція незадоволених громадян" (АНО) Андрія Бабіша з поста прем'єр-міністра і в знак підтримки демократичних інститутів країни.

Українські Національні Новини

Новини Світу