ukenru
u-kinoteatr-kiyiv-zaproponuvali-zaprositi-pershikh-osib-derzhavi

У кінотеатр "Київ" запропонували запросити перших осіб держави

 • 38207 переглядiв

КИЇВ. 17 січня. УНН. Щоб акцентувати увагу на необхідності збереження кінотеатру "Київ", на прем’єру фільму "Крути" 29 січня туди слід запросити перших осіб держави. Про це повідомив міністр культури Євген Нищук на прес-конференції, передає кореспондент УНН.

"Щоб закцентувати увагу (на ризик закриття кінотеатру "Київ" – ред.), 29 січня туди привести перших осіб держави, які б певною мірою вплинули б на деякі процеси, можливо. Ми робимо прем’єру фільму "Крути" в кінотеатрі "Київ" для того, щоб підкреслити важливість збереження цього кінотеатру", - зазначив міністр.

За словами міністра, він також шукав зустрічі із власником приміщення під "Кінопанораму", щоб наштовхнути його на думку зберегти кінотеатр у приміщенні.

Нагадаємо, ТОВ Культурний центр "Кінотеатр "Київ" не продовжили договір оренди, який спливає 4 січня 2019 року, у зв’язку з чим робота кінотеатру залишається під питанням.

Київська міська державна адміністрація проведе конкурс на право оренди майнового комплексу кінотеатр "Київ".

4 січня на сайті Київської міської ради була створена петиція на підтримку кінотеатру "Київ". Киян закликають підтримати кінотеатр та його команду — підписати петицію та поширити інформацію про неї.

Українські Національні Новини

Політика