u-khmelnytskomu-riatuvalnyky-likviduvaly-pozhezhu-v-mahazyni

У Хмельницькому рятувальники ліквідували пожежу в магазині

 • 16671 переглядiв

У Хмельницькому сталася пожежа в приватному магазині на проспекті Миру. Рятувальники оперативно загасили вогонь на площі 3 кв. м, запобігши поширенню на сусідні магазини. Причиною займання ймовірно стало коротке замикання.

У Хмельницькому рятувальники ліквідували пожежу магазину. Про це повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій, передає УНН.

Деталі

22 липня до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в приватному магазині на проспекті Миру в Хмельницькому. На місце події оперативно прибули бригади 37-ї Державної пожежно-рятувальної частини та Оперативно-координаційного центру.

Прибувши на місце, рятувальники виявили займання на площі 3 кв. м, яке могло швидко поширитися на сусідні магазини. Вогнеборці миттєво подали стволи на гасіння та успішно ліквідували пожежу, не допустивши її розповсюдження.

Ймовірною причиною займання стало коротке замикання електромережі.

До прибуття рятувальників небайдужий чоловік намагався самостійно погасити пожежу за допомогою вогнегасника. Під час цих дій він надихався продуктами горіння. Рятувальники надали йому необхідну допомогу та передали медикам. Від госпіталізації чоловік відмовився.

Миколаївщина зазнала трьох атак: виникла пожежа та було пошкоджене авто18.07.24, 07:13

Популярні

Новини по темі

У Харківській області оголошено ракетну небезпеку

 • 35847 переглядiв