ukenru
u-kharkovi-vidnovlyuyut-robotu-metro-miska-rada

У Харкові відновлюють роботу метро - міська рада

 • 118659 переглядiв

КИЇВ. 20 травня. УНН. У вівторок, 24 квітня, Харківський метрополітен відновить перевезення пасажирів. Мер міста Ігор Терехов зазначив, що мешканців забезпечать іншим тимчасовим житлом у безпечних районах Харкова. Про це повідомляє УНН, посилаючись на пресслужбу Харківської міської ради.

Деталі

За словами мера міста Ігора Терехова, міська влада спільно з керівництвом метрополітену, військовослужбовцями та правоохоронними органами зробить усе необхідне для безпеки пасажирів.

Цитата

"Ми більше не можемо тягнути - нам слід запускати метрополітен. Моє завдання - забезпечити місто транспортом та перезапустити економіку. Людям потрібно їздити на роботу. Це податки, пенсії, зарплати і, зрештою, будівництво нових мікрорайонів. Ми забезпечимо вас нормальними умовами проживання, гарячим харчуванням, медикаментами. У вас буде гаряча вода, можливість самим приготувати їжу. Також ми підготуємо укриття, куди ви зможете спускатись під час повітряної тривоги", - наголосив Ігор Терехов.

Нагадаємо 

16 травня у Харкові відновилася робота наземного громадського транспорту. Протягом двох тижнів проїзд буде безкоштовний. 

Українські Національні Новини

Суспільство