ukenru
u-kharkovi-ne-zalishilosya-zhodnogo-utsililogo-tramvaya-metropoliten-zapratsyuye-ne-skoro-miska-rada

У Харкові не залишилося жодного уцілілого трамвая: метрополітен запрацює не скоро – міська рада

 • 284469 переглядiв

КИЇВ. 4 травня. УНН. Через постійні ворожі обстріли в Харкові не залишилося жодного вцілілого трамвая. Як повідомляє Харківська міська рада, метрополітен у місті не запрацює ще тривалий час, пише УНН.

Цитата

"Трамваїв у Харкові більше немає. Знищено підстанції, які забезпечували їхню роботу. Зруйновано депо", - йдеться у повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що на вулиці Весніна розпочався демонтаж трамвайної лінії. За словами місцевої влади, у цьому районі трамваїв уже не буде, як і у багатьох інших місцях.

"Реконструкція спуску Весніна з розширенням проїжджої частини була запланована давно, і початок робіт стояв у планах на березень цього року. Але тут прийшов брудний російський солдат, і термін трохи зрушився. Проте війна не є підставою відмовлятися від планів покращення транспортної інфраструктури Харкова ", - уточнили у міськраді.

Крім того, повідомляється, що у Харкові метрополітен не запрацює ще тривалий час. У зв'язку з цим після закінчення війни жителів Салтівки простіше буде возити в центр автобусами.

"Варто відзначити те, що після війни півтора-два місяці піде тільки на підготовку до запуску метрополітену. Скажу і те, що, завдяки "зусиллям" окупантів, будуть складнощі з Салтівською гілкою - вона поїде набагато пізніше за решту", - розповіли у відомстві.

Додамо

На Харківщині російські окупанти зменшили інтенсивність обстрілів. Але за минулу добу без жертв не обійшлося – загарбники вбили ще одну людину, ще вісім поранено, повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Українські Національні Новини

Суспільство