u-kharkovi-intervaly-vymknennia-svitla-v-mezhakh-4-6-hodyn-terekhov

У Харкові інтервали вимкнення світла в межах 4-6 годин - Терехов

 • 26668 переглядiв

За словами Харківського міського голови Ігоря Терехова, інтервали між відключеннями електроенергії у Харкові становлять 4-6 годин, і ці графіки не залежать від міста та "Харківобленерго", оскільки використовується інша схема, а енергетики працюють, незважаючи на складнощі.

 Графіки не залежать від міста та Харківобленерго, заживлення споживачів функціонує по іншій схемі, повідомив в ефірі телемарафону міський голова Харкова Ігор Терехов. Він такж зазначив, що енергетики працюють, що витримувати графіки, втім є певні труднощі, передає УНН.

Є певні райони, в яких по 4-6 годин інтервали щодо відключення електропостачання 

– повідомив Ігор Терехов.

 За словами міського голови Харкова, "за цей час можна зарядити мобільні телефони, крім цього – заморозити певні продукти харчування у холодильниках".

При цьому мер зауважив, що графіки сьогодні не залежать від міста та Харківобленерго, використовується інша схема, фахівці з енергетики працюють, незважаючи на певні труднощі.

Хочу сказати, що ці графіки сьогодні не залежать від міста, Харківобленерго, оскільки ми сьогодні зовсім по іншій схемі працюємо, заживлення йде зовсім по іншій схемі. Харківобленерго працює сьогодні над тим, щоб витримувати всі ці графіки, які вони розробили і опублікували, але так, - з цим є певні труднощі, неточності. Хочу харків’ян попросити, щоб вони із розумінням відносилися до цього. 

– сказав Терехов.

Нагадаємо

Харківська влада розглядає можливість обов'язкової або примусової евакуації дітей з населених пунктів Богодухівського та Харківського районів, які постійно перебувають під ворожими обстрілами у зв'язку зі збільшенням кількості обстрілів регіону за останні півроку.

В Україні після атак рф сьогодні рекордний імпорт електроенергії цього року26.03.24, 15:39

Популярні

Новини по темі

У Харкові інтервали вимкнення світла в межах 4-6 годин - Терехов

 • 26668 переглядiв

росія змушує свої компанії скоротити видобуток нафти - Reuters

 • 25184 переглядiв