ukenru
u-kharkovi-goriv-zhitloviy-budinok-odnogo-meshkantsya-gospitalizuvali

У Харкові горів житловий будинок, одного мешканця госпіталізували

 • 9792 переглядiв

КИЇВ. 10 листопада. УНН. У суботу о 13:43 на номер 101 надійшло повідомлення про пожежу у двоповерховому житловому будинку з надбудовою, розташованому у в'їзді Молчанівському за номером 6 у Харкові. Про це повідомляє УНН з посиланням на ДСНС.

З повідомлення стало відомо, що вогонь охопив прибудовану до будинку котельню, а також приміщення на 1-му та 2-му поверхах.

Для ліквідації цієї надзвичайної події на місце події відразу спрямували 6 пожежних автоцистерн, пожежний автомобіль першої допомоги і спеціальний автомобіль газодимозахисної служби. Всього біля 40 рятувальників. За даними розвідки стало відомо, що вогонь розповсюдився на площу близько 80 кв.м. Внаслідок пожежі отримав опіки 81-річний чоловік, якого каретою швидкої медичної допомоги негайно госпіталізували до 2-ї лікарні Харкова, попередньо, з отруєнням чадним газом.

Рятувальники подали на гасіння пожежі 6 пожежних стволів, сформували 5 ланок газодимозахисників. О 14:44 відбулась локалізація пожежі. О 16:26 роботи щодо повної ліквідації вогню завершені — пожежа приборкана.

На місці події працювала оперативно-слідча група правоохоронних органів. Причина виникнення займання та загальна сума збитків буде з’ясована фахівцями.

Нагадаємо, у Харкові на балкон квартири кинули "коктейль Молотова", є постраждалий.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП