u-kerchi-prohrymily-vybukhy-vynykla-pozhezha-na-hazoprovodi-potim-znyklo-svitlo

У Керчі прогриміли вибухи: виникла пожежа на газопроводі, потім зникло світло

 • 35485 переглядiв

У Керчі у тимчасово окупованому Криму прогриміли потужні вибухи. Внаслідок вибуху виникла пожежа на газопроводі, після чого у багатьох зникло світло. Про це повідомляють російські ЗМІ та місцеві пабліки, передає УНН.

Деталі

Повідомляється, що вночі на території тимчасово окупованої Керчі виникла пожежа на газопроводі. З посиланням на очевидців, у кримських телеграм-каналах пишуть, що перед тим, як зайнялась газова труба, було чутно вибух. За даними ЗМІ, розглядають версію про навмисне пошкодження мереж.

Вогонь частково пошкодив ЛЕП, також через аварію призупинила роботу східна котельня в Керчі. Близько 30 тисяч людей залишились без опалення, а в багатьох будинках спостерігаються перебої з подачею електроенергії.

Крім того, в декількох районам від газопостачання відключено тисячі абонентів. Жителям Керчі рекомендують не намагатися вмикати газ та перекрити в своїх будинках та квартирах систему постачання.

Нагадаємо

5 грудня у Керчі та Феодосії у тимчасово окупованому Криму прогриміли потужні вибухи, після чого у багатьох машканців також зникло світло.

Павло Башинський

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Вночі посольство США в Багдаді обстріляли ракетами - ЗМІ

     • 30731 переглядiв

    Вимога на шляху до ЄС: Рада схвалила розширення штату НАБУ

     • 30004 переглядiв