u-gretsiyi-zatrimali-vikradenu-vantazhivku-z-59-migrantami

У Греції затримали викрадену вантажівку з 59 мігрантами

 • 7349 переглядiв

КИЇВ. 21 квітня. УНН. Грецькі поліцейські на одній з доріг біля Салонік затримали викрадений у Болгарії вантажний автомобіль, в якому знаходилися 59 нелегальних мігрантів. Про це повідомляє УНН з посиланням на Novinite.bg.

"Грецькі поліцейські здійснювали масову перевірку автомобілів, у тому числі вантажівок, на предмет перевезення нелегальних мігрантів. Вантажний автомобіль з болгарськими реєстраційними номерами значився у розшуку. Під час рутинної перевірки документів на автомагістралі Комотіні-Салоніки було встановлено, що автомобіль був викрадений, а документи на нього виявилися підробленими. За непідтвердженою поки інформацією, водій автомобіля (60-річний болгарин) був заарештований", - йдеться у повідомленні.

Відповідно до поданих документів, вантажівка перевозила будівельні матеріали, проте після їхнього розвантаження в автомобілі було виявлено 59 нелегальних мігрантів. За зізнанням нелегалів, кожен з них заплатив по 1500 євро, щоб дістатися до Салонік з Туреччини.

Нагадаємо, на півночі Греції мігранти зібрали свої намети і покинули стихійний табір, розбитий в полі недалеко від кордону з Північною Македонією, після безрезультатних спроб прорватися на територію сусідньої держави.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У Греції затримали викрадену вантажівку з 59 мігрантами

     • 7349 переглядiв

    Синоптики дали прогноз погоди на день виборів

     • 16782 переглядiв