ukenru
u-gpu-nazvali-virok-uchasnikam-strilyanini-u-mukachevo-zanadto-myakim-i-ne-viklyuchili-oskarzhennya

У ГПУ назвали вирок учасникам стрілянини у Мукачево занадто м'яким і не виключили оскарження

 • 7701 переглядiв

КИЇВ. 26 червня. УНН. Державні обвинувачі вважають рішення суду щодо бійців "Правого Сектору", яких підозрювали у резонансній стрілянині 11 липня 2015 року на Закарпатті,  занадто м'яким. Про це на своїй сторінці у Facebook написала прес-секретар Генпрокурора Лариса Сарган, передає УНН.

"Щодо рішення суду по 4 бійцям Правого Сектору, яких підозрювали у резонансній стрілянині 11 липня 2015 року на Закарпатті:

Державні обвинувачі вважають таке рішення занадто м'яким. Після детального вивчення повного тексту вироку Мукачівського міськрайонного суду буде прийнято рішення про його можливе оскарження", - написала Л.Сарган.

Нагадаємо, 27 червня Мукачівським міськрайонним судом було оголошено вирок чотирьом бійцям “Правого Сектору”, обвинувачених у кримінальній справі щодо стрілянини у м. Мукачево 11 липня 2015 року.

Так, обвинувачені у справі Володимир Бурча, Сергій Деяк, Роман Мунчак та Родіон Горбенко отримали покарання у вигляді 3 років і 9 місяців позбавлення волі. Так як строк попереднього ув′язнення перевищує обране покарання, то у в′язниці вони сидіти не будуть. Тобто тут у силу вступає “Закон Савченко".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП