ukenru
u-gpu-nazvali-dati-dopitiv-nardepiv-yak-svidkiv-u-zakhoplenni-luganskoyi-oda

У ГПУ назвали дати допитів нардепів як свідків у захопленні Луганської ОДА

 • 10763 переглядiв

КИЇВ. 10 березня. УНН. Чотирьох народних депутатів викликали на допит до Генеральної прокуратури України як свідків щодо захоплення Луганської ОДА. Про це повідомила прес-секретар Генерального прокурора України Лариса Сарган, передає УНН.

"Народні депутати О.Ляшко та А.Лозовий також викликаються на допит у якості свідків по захопленню Луганської ОДА, окрім того і щодо їх електронних декларацій (буде повідомлено окремо)", - написала Л.Сарган.

Так, нардепа Олега Ляшка викликали на 14 березня о 10:00, Андрія Лозового - на 15 березня о 10:00, Андрія Білецького - на 15 березня о 15:00, Андрія Левуса - на 16 березня о 10:00.

За словами Л.Сарган, останні два нардепи вже повідомили слідчих про те, що не зможуть у визначені дати з'явитися на допит через пленарні засідання. Тому зі слідчими буде узгоджено інші дати та час, після 20 березня.

Нагадаємо, раніше прес-секретар Генпрокурора повідомила, що двох народних депутатів Андрія Білецького та Андрія Левуса викликали у Генеральну прокуратуру України на допит як свідків у справі про захоплення Луганської ОДА у 2014 році.

Також Л.Сарган повідомила, що народних депутатів Олега Ляшка та Андрія Лозового викликали до Генеральної прокуратури України через їхні електронні декларації.

Українські Національні Новини

Політика