ukenru
u-genshtabi-povidomili-pro-stan-postrazhdalikh-cherez-vibukhi-v-balakliyi

У Генштабі повідомили про стан постраждалих через вибухи в Балаклії

 • 26690 переглядiв

КИЇВ. 19 листопада. УНН. Стан здоров'я двох військовослужбовців, які отримали поранення внаслідок вибухів під час утилізації залишків боєприпасів у Балаклії на Харківщині, задовільний, а ще одного – середньої тяжкості. Про це кореспонденту УНН повідомив начальник Управління зв’язків з громадськістю Збройних сил України полковник Богдан Сеник.

"Медики, які там знаходяться безпосередньо, сказали, що задовільний стан двох постраждалих після розмінування, а ще одного - середньої важкості. Це повідомив начальник клініки ушкоджень військово-медичного центру Північного регіону Олександр Бородай, і додав, що пацієнт досить активний та може самостійно пересуватись", - сказав Сеник.

У Генштабі побажали військовослужбовцям швидшого одужання.

Нагадаємо, 15 листопада у Балаклії під час проведення утилізації залишків боєприпасів четверо військовослужбовців ЗС України отримали поранення, двоє загинули. Пізніше стало відомо, що кількість поранених зросла до п’яти

Трьох поранених військовослужбовців доставили до лікарні з опіками та осколковими пораненнями. Один із саперів перебував у задовільному стані, ще два – у тяжкому стані

17 листопада у Харківській міській клінічній лікарні помер ще один військовослужбовець, який отримав поранення внаслідок вибухів в Балаклії. 

Також нагадаємо, сьогодні о 10 годині у Балаклії почали прощатись з загиблими військовослужбовцями.

Українські Національні Новини

Суспільство