ukenru
u-fsb-rf-zayavili-scho-kolishniy-ukrayinskiy-morpikh-gotuvav-terakt-v-okupovanomu-krimu

У фсб рф заявили, що колишній український морпіх готував теракт в окупованому Криму

 • 138611 переглядiв

КИЇВ. 28 квітня. УНН. фсб рф заявила, що в торговельно-розважальному центрі у тимчасово окупованому Сімферополі запобігла терористичному акту, який нібито готував колишній український морський піхотинець, передає УНН.

Цитата

"федеральна служба безпеки російської федерації запобігла терористичному акту в Республіці Крим", - ідеться у повідомленні.

У фсб стверджують, що теракт буцімто готував колишній військовослужбовець морської піхоти Збройних сил України, який діяв за вказівкою "націоналістів полку "Азов".

Повідомили, що нібито за місцем його проживання співробітники фсб вилучили саморобний вибухово-запальний пристрій з елементами ураження, компоненти для його виготовлення, екстремістську літературу та атрибутику українських нацформувань.

А у засобах зв'язку нібито виявили листування з українськими радикалами з обговоренням запланованого теракту.

"Щодо затриманого порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 30 та ч. 1 ст. 205 (приготування до терористичного акту), частиною 1 ст. 222.1 (незаконні придбання, передача, збут, зберігання, перевезення, пересилання або носіння вибухових речовин або вибухових пристроїв) кк рф", - ідеться у повідомленні.

Доповнення

федеральна служба безпеки росії заявляла про запобігання замаху на кремлівського пропагандиста володимира соловйова. Вбивство нібито планувала "неонацистська терористична організація" на замовлення Служби безпеки України.

У СБУ заперечили, що мають намір вбивати кремлівського пропагандиста соловйова.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП