ukenru
u-dsns-rozpovili-pro-stan-otruyenikh-i-cherkasakh

У ДСНС розповіли про стан отруєних в Черкасах

 • 10882 переглядiв

КИЇВ. 9 травня. УНН. Станом на 7 годину 9 травня на лікуванні у Черкасах перебуває 57 осіб (53 учні та 4 вчителя), з них: 11 - в реанімації в стані середньої важкості, решта в задовільному та легкому стані. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ДСНС черкаської області.

З метою визначення причини погіршення стану здоров’я учнів проведено обстеження приміщення та прилеглої території школи, відібрано проби водопровідної та бутильованої питної води, а також проведено заміри повітря на вміст небезпечних речовин. Перевищень вмісту хімічних речовин понад гранично допустимої концентрації не виявлено.

Нагадаємо, 8 травня в м. Черкаси на території загальноосвітньої школи № 8 під час проведення шкільної лінійки відчули погіршення самопочуття 15 учнів школи (2-9 класи). Всього на лінійці перебувало 424 учні. Навчальний процес в школі призупинено.

Як повідомляв УНН, у дітей, яким стало погано під час шкільної лінійки в Черкасах, спостерігається інгаляційна токсична реакція. Про це повідомила в.о. міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун у Twitter.

Українські Національні Новини

Суспільство