ukenru
u-dsns-nazvali-golovnu-versiyu-otruyennya-ditey-u-cherkasakh

У ДСНС назвали головну версію отруєння дітей у Черкасах

 • 13985 переглядiв

КИЇВ. 9 травня. УНН. Головною версією отруєння дітей у школі в Черкасах наразі залишається локальне розпилення невідомої речовини. З цього приводу активно працюють правоохоронці. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ДСНС у Черкаській області.

"Станом на 9 травня стан дітей стабілізувався, усі знаходяться у свідомості та почуваються задовільно. Із реанімаційного відділення 11 школярів переведені у стаціонар. Загалом у лікувальних закладах міста Черкаси перебуває 53 учня та 4 вчителів", - додали у прес-службі.

Нагадаємо, 8 травня в м. Черкаси на території загальноосвітньої школи № 8 під час проведення шкільної лінійки відчули погіршення самопочуття 15 учнів школи (2-9 класи). Всього на лінійці перебувало 424 учні. Навчальний процес в школі призупинено.

Станом на 7 годину 9 травня на лікуванні у Черкасах перебуває 57 осіб (53 учні та 4 вчителя), з них: 11 - в реанімації в стані середньої важкості, решта в задовільному та легкому стані.

Як повідомляв УНН, у дітей, яким стало погано під час шкільної лінійки в Черкасах, спостерігається інгаляційна токсична реакція. Про це повідомила в.о. міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун у Twitter.

Українські Національні Новини

Суспільство