u-dnipri-v-novorichnu-nich-vorozhyi-dron-potsilyv-po-pidpryiemstvu-v-oblasti-zbyly-5-shakhediv-ova

У Дніпрі в новорічну ніч ворожий дрон поцілив по підприємству, в області збили 5 "шахедів" - ОВА

 • 30390 переглядiв

Дніпропетровську область у новорічну ніч російські війська атакували ударними безпілотниками, у регіоні знищено 5 "шахедів". У Дніпрі ворожий дрон поцілив по підприємству. Нікопольщину ворог обстріляв з артилерії. Про це повідомив у понеділок голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, пише УНН.

Маємо справу з терористами. Ця новорічна ніч – черговий доказ тому. Бо росіяни не давали спокою людям по всій країні і на Дніпропетровщині зокрема. Скеровували на мирні міста та села безпілотники. 5 "шахедів" знищили наші захисники неба. У Дніпровському, Синельниківському, Новомосковському та Кам'янському районах. Утім, не обійшлося без влучань. У Дніпрі ворожий БпЛА поцілив по одному з підприємств. Там сталося займання. Протягом години пожежники приборкали вогонь

- написав Лисак у Telegram.

Деталі

Зі слів голови ОВА, 1500 родин у П'ятихатській громаді Кам'янського району залишалися без світла. "Через безпілотник окупантів, який зачепився за лінію електропередачі. Фахівці оперативно виїхали на місце. Заживили оселі", - вказав він.

Тим часом, за даними Лисака, Нікопольщина була під артилерійськими обстрілами. Загарбники випустили по районному центру понад десяток снарядів. Пошкоджені гімназія та 13 приватних будинків. Побито 2 гаражі, газогони і електромережі.

"Важливо – звідусіль без жертв та постраждалих", - наголосив голова ОВА.

У новорічну ніч сили ППО знищили 87 "шахедів" з 90 - Повітряні сили 01.01.24, 09:39

Юлія Шрамко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    В Черкасах невідомий запустив феєрверки в новорічну ніч

     • 30041 переглядiв

    Кількість жертв ракетної атаки рф на Київ зросла до 28

     • 29263 переглядiв