u-dii-zapuskaiut-mozhlyvist-kupivli-prodazhu-avtivok

У "Дії" запускають можливість купівлі-продажу автівок

 • 48657 переглядiв

В Україні з опівночі запускається послуга купівлі/продажу автомобілів у додатку "Дія", зменшуючи бюрократію, про що президент Зеленський оголосив на саміті "Дія 2023".

Уже сьогодні опівночі українці отримають доступ до послуги купівлі-продажу автівок в застосунку "Дія". Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський під час виступу на Diia Summit 2023, передає кореспондентка УНН.

Інша революційна послуга – те, що вже зараз звільняє від бюрократії багатьох наших громадян, мільйони людей. Сьогодні опівночі запрацює онлайн-послуга купівлі-продажу машин у "Дії". Я вас із цим вітаю. Всього лише за 15 хвилин можна буде купити чи продати авто через смартфон і отримати новий техпаспорт та номери поштою. Сьогодні урядовці представлять все це ще в деталях

- сказав Зеленський.

Деталі

За словами президента, застосунок "Дія" - це інструмент, який допомагає людині поставити державу собі в підпорядкування і відмовитися від бюрократичних процедур.

Він уже налічує 14 цифрових документів у смартфоні та понад 130 онлайн-сервісів, якими користуються 20 мільйонів громадян України.

"Кожен із понад 130 онлайн-сервісів у "Дії" означає, що прибрано понад 130 можливостей взяти хабар",- наголосив Зеленський та заявив, що позитивний ефект від запровадження застосунку "вимірюється в мільярдах, які наше суспільство змогло заробити додатково завдяки цифровізації".

Завдяки документам в "Дії" українці можуть оформити платіжну картку NovaPay18.12.23, 16:27

Ганна Оніщенко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У "Дії" запускають можливість купівлі-продажу автівок

     • 48657 переглядiв