ukenru
u-dbr-pochali-priznachati-kerivnitstvo-upravlin-u-regionakh

У ДБР почали призначати керівництво управлінь у регіонах

 • 12870 переглядiв

КИЇВ. 5 вересня. УНН. Директор Державного бюро розслідувань Роман Труба призначив на посади п’ять заступників директорів територіальних управлінь ДБР. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу бюро.

"Сьогодні призначено п’ять із 14 переможців конкурсу на посади заступників директорів теруправлінь, при цьому були враховані дані поліграфу, спецперевірки, НАБУ та інформації зі ЗМІ", – повідомив Труба.

Він зауважив, що стосовно деяких переможців є зауваження матеріального характеру: "Якщо кандидат надає пояснення, і це пояснення логічне, то воно враховується під час ухвалення рішення".

"Щодо низки кандидатів тривають спецперевірки. По деяких – рішення буде прийнято найближчими днями, але це може бути і негативне рішення", – додав директор ДБР.

Так, Олександр Лисий став заступником директора теруправління у місті Хмельницькому, Олександр Мельников – заступником директора теруправління у місті Києві; Богдан Чегіль – заступником директора теруправління у місті Мелітополі; Ігор Руденко – заступником директора теруправління у місті Краматорську; Микола Чернов – заступником директора теруправління у місті Миколаєві.

Нагадаємо, Труба розповів, коли ДБР почне свою роботу.

Українські Національні Новини

Політика