ukenru
u-davosi-pidpisali-veliku-investitsiynu-ugodu-dlya-ukrayini

У Давосі підписали велику інвестиційну угоду для України

 • 26032 переглядiв

КИЇВ. 23 січня. УНН. NBT, Total і ЄБРР підписали угоду щодо проекту “Сиваш” на засіданні другої інвестиційної ради в рамках Всесвітнього економічного форуму в Давосі, передає кореспондент УНН.

"Сьогодні ми підписали масштабну інвестиційну угоду про спорудження вітрової електростанції, яка стане однією з найбільших у Європі! В Україну заходить новий стратегічний інвестор Total Eren.

Інвестори довіряють Україні та українському бізнес-середовищу. І це - найкраща характеристика змін, які відбулися у державі!" - сказав Президент України Петро Порошенко після підписання.

За його словами, дуже важливо, що ці інвестиції приходять з відомими французськими компаніями, в таку сферу, як відновлювана енергетика.

"Коли за одним столом сидять компанії, які мають загальну капіталізацію у 1 трильйон доларів, і частину цих коштів вони спрямовують в Україну, то це найкраща характеристика змін, які відбулися у державі", - додав Порошенко.

Раніше Президент України Петро Порошенко провів зустріч з Директором-розпорядником МВФ Крістін Лагард у Давосі. Співрозмовники висловили задоволення станом розвитку співпраці Україна — МВФ та початком реалізації нової програми “Стенд-бай”.

Українські Національні Новини

Політика