u-dagestane-zhiteli-sela-perekrili-trasu-cherez-vidsutnist-vodi-u-kvartirakh

У Дагестані жителі села перекрили трасу через відсутність води у квартирах

 • 940726 переглядiв

КИЇВ. 14 серпня. УНН. У Дагестані, що входить до російської федерації, сотні жителів селища перекрили трасу, яка веде до Махачкали. Протестувальники вимагають відновити водопостачання у квартирах, якого немає майже все літо. Про це пишуть російські ЗМІ, передає УНН.

Деталі

Зазначається, що на трасі утворився великий затор, поліція протягом дня безуспішно намагалася переконати присутніх розійтися. На місце конфлікту виїхало керівництво УВС Махачкали та чиновники місцевої адміністрації.

Під час блокування дороги виник конфлікт між жителями, які вимагають водопостачання у свої квартири, та водіями, які незадоволені зупинкою руху на трасі.

Поліцейським удалося вирішити конфлікт між людьми. Учасники залишаються на місці в очікуванні чиновників та відповідальних осіб.

Доповнення

Напередодні в Махачкалі місцеві жителі також перекривали рух на вулиці через регулярні відключення світла. Комунальники пов'язують те, що відбувається з аномальними погодними умовами та необхідністю вводити технологічні перерви, щоб уникнути, зокрема, порушень у роботі енергообладнання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖМасштабна бійка в Дагестані: жителі двох сіл побились через музику на весіллі

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    В Одесі троє людей постраждали внаслідок нічної атаки

     • 1206831 переглядiв

    У Львові обвалися балкон, постраждав місцевий чоловік

     • 929726 переглядiв

    В Одесі пролунала серія вибухів

     • 2632645 переглядiв