ukenru
u-chipsakh-virobnika-s-group-diti-viyavili-mertvu-mishu

У чіпсах виробника "S.Group" діти виявили мертву мишу

 • 55096 переглядiв

КИЇВ. 14 грудня. УНН. У пачці чіпсів торгової марки "Кожен день", які були придбані в одному з супермаркетів Львова, діти виявили мертву мишу. Про це УНН повідомляє з посиланням на публікацію у спільноті Варта-1 у Facebook.

“10.12.16 дітьми (13 років) було придбано ці чіпси в гіпермаркеті Ашан с.Сокільники. На самому дні, коли діти з'їли майже всі чіпси, була помічена мертва миша”, - повідомила користувач мережі Ю.Ложинська.

За словами жінки, в пачці була дірка, яку ймовірно зробив гризун. Жінка повідомила, що вони звернулися до адміністрації гіпермаркету.

Дітей госпіталізували до інфекційного відділення лікарні, призначили антибіотики.

“Дітей забрали до інфекційної лікарні, призначили антибіотики і сказали, що отруєння може проявитися до 14 днів”, - написала Ю.Ложинська.

Зазначимо, ТМ “Кожен день” - Private Label мережі гіпермаркетів Ашан в Україні. Власне чіпси під цією торговою маркою виробляються на потужностях ДП “Юмак” ЗАТ Корпорація “Інтерагросистема”, розміщених у місті Мена Чернігівської області. З відкритих джерел відомо, що ДП “Юмак” входить до системи “S.Group”, яка є родинним бізнесом нардепа з Радикальної партії Сергія Рибалки.

На офіційному сайті “S.Group” зазначається, що компанія здійснює випуск продукції і на замовлення великих ретейлерів, у переліку такої продукції вказана і ТМ “Кожен день”.

“При реалізації проекту Private Label фахівці Компанії “Снек-ЕКСПОРТ” здійснюють всебічну підтримку: від розробки дизайну до випуску готової продукції”, - йдеться на сайті “S.Group”.

На сайті компанії також вказано, що у місті Мена, а саме там були виготовлені чіпси, в яких виявили мертву мишу, розміщені виробничі потужності “S.Grouр”.

Українські Національні Новини

Суспільство