ukenru
u-chernivtsyakh-shukali-politichnu-reklamu-u-koledzhi-ta-ditsadku

У Чернівцях шукали політичну рекламу у коледжі та дитсадку

 • 14602 переглядiв

КИЇВ. 10 жовтня. УНН. До поліції Чернівецької області надійшло два звернення про ймовірні порушення правил агітації в коледжі та дитсадку на території міста. Правоохоронці перевірили отриману інформацію. За одним фактом поліцейські склали адміністративний протокол. Інше повідомлення не знайшло свого підтвердження. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП у Чернівецькій області, інформує УНН.

Зазначається, що до Чернівецького відділу поліції надійшло повідомлення про розміщення агітаційних матеріалів кандидатки на посаду Чернівецького міського голови в одному з коледжів міста. Щоб встановити всі обставини події за адресою, вказаною заявником, виїхала слідчо-оперативна група Чернівецького відділу поліції.

"Поліцейські встановили, що агітаційний плакат розмістив 44-річний співробітник навчального закладу. На правопорушника правоохоронці склали адміністративний протокол за ознаками статті 212-14 (Порушення порядку розміщення агітаційних матеріалів чи політичної реклами або розміщення їх у заборонених законом місцях) Кодексу України про адміністративні правопорушення", - йдеться у повідомленні.

Вказується, що інше повідомлення про ймовірне порушення виборчого законодавства перевірили інспектори ювенальної превенції.

"За словами заявника, в одному із дошкільних навчальних закладів Чернівців вихователі клали у рюкзаки вихованців агітаційні матеріали. Правоохоронці опитали батьків та працівників закладу, а також поспілкувалися з дітьми. За результатами проведеної роботи поліцейські встановили, що інформація недостовірна", - резюмували у поліції.

Як повідомлялося раніше в УНН, за добу в Україні відкрито 24 провадження за порушення виборчого процесу.

Українські Національні Новини

Політика