ukenru
u-chernivtsyakh-politsiya-viluchila-u-cholovika-na-vulitsi-boyovu-granatu

У Чернівцях поліція вилучила у чоловіка на вулиці бойову гранату

 • 15138 переглядiв

КИЇВ. 22 лютого. УНН. У п'ятницю на спецлінію 102 звернулися жителі одного зі спальних районів Чернівців. Громадяни повідомили, що у їхньому дворі перебуває невідомий чоловік з гранатою в руках. Про це повідомляє УНН з посиланням на ГУНП у Чернівецькій області.

Отримавши повідомлення про загрозу безпеці громадян, співробітники Ситуаційного відділу ГУНП в Чернівецькій області негайно скерували за вказаною адресою слідчо-оперативну групу Шевченківського відділення поліції, вибухотехнічну службу ГУНП і наряд патрульної поліції.

Прибувши на місце події, правоохоронці помітили чоловіка, який тримав у руках предмет, схожий на гранату. Спілкуючись із 42-річним порушником, співробітники патрульної поліції переконали його покласти боєприпас на землю та відійти на безпечну відстань.

Вибухотехніки знешкодили гранату РГД-5 з підривачем, яка була у бойовому стані, та вилучили її.

Наразі вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Співробітники поліції встановлюють всі обставини події та походження боєприпаса.

Нагадаємо, на Одещині у дворі житлового будинку вибухнули гранати.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП