u-chernivtsiakh-patrulni-vriatuvaly-cholovika-vid-pereokholodzhennia

У Чернівцях патрульні врятували чоловіка від переохолодження

 • 22957 переглядiв

У Чернівцях патрульні поліцейські врятували чоловіка, який страждав від переохолодження, надавши йому першу медичну допомогу до того, як він був госпіталізований. Вони відреагували після повідомлень про людину, яка потребує термінової допомоги на вулиці Сторожинецького.

Минулої доби близько 8-ї години, інспектори роти тактико-оперативного реагування (ТОР) отримали повідомлення, що на вулиці у Чернівцях, людина потребує невідкладної допомоги. Прибувши за вказаною адресою, інспектори ТОР виявили чоловіка, якому надали необхідну домедичну допомогу. Про це повідомляє прес-служба Управління патрульної поліції України, передає УНН.

Деталі

Як інформує відомство, інспектори ТОР Валентин Бачикало та Валентин Романович отримали повідомлення про невідому особу на вулиці Сторожинецькій у місті Чернівці. Прибувши за вказаною адресою, патрульні виявили чоловіка, який мав ознаки переохолодження - він деякий час лежав на тротуарі, та так, що вже посинів. Патрульні швидко надали чоловікові необхідну домедичну допомогу та посадили до службового автомобіля, щоб він зігрівся. Згодом, як вказується, медики ушпиталили чоловіка.

Нагадаємо

Патрульна поліція Запоріжжя врятувала двох хлопчиків, один з яких опинився у водній пастці під час вечірньої прогулянки. Поліцейські знайшли та врятували дітей, яких згодом госпіталізували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові вирує негода: потужний вітер зірвав дах одного з будинків

Ігор Тележніков

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У Чернівцях патрульні врятували чоловіка від переохолодження

     • 22957 переглядiв

    Зеленський очікує, що Україна отримає перші F-16 у 2024 році

     • 50087 переглядiв