u-chernivetskomu-ttsk-prokomentuvali-video-z-zashtovkhuvannyam-viyskovimi-cholovika-v-avto

У Чернівецькому ТЦК прокоментували відео з заштовхуванням військовими чоловіка в авто

 • 3608853 переглядiв

КИЇВ. 24 липня. УНН. У Чернівецькому обласному центрі комплектування підтвердили, що на відео, де військові заштовхують чоловіка до авто – працівники обласного ТЦК. Наразі призначено перевірку, повідомила в коментарі УНН речниця Чернівецького обласного центру комплектування Тетяна Попович.

Деталі

У Чернівецькому обласному центрі комплектування підтвердили, що на відео, де військові заштовхують чоловіка в авто, – працівники одного з відділів чернівецьких ТЦК. Вони проводили перевірку військово-облікових документів. Під час перевірки було установлено, що в чоловіка іх не було, зазначила речниця Чернівецького ТЦК. 

Цитата 

«Чоловіка затримали з ознаками алкогольного сп’яніння, він поводився агресивно, заперечував агресію росії проти України і ображав честь і гідність військовослужбовців», - розповіла речниця.

Вона також додала, що зараз буде проводитися службова перевірка по можливій протиправній діяльності військовослужбовців.

Нагадаємо

У мережі оприлюднили відео, на якому військові заштовхують чоловіка в авто. Користувачі пишуть, що випадок трапився у смт. Глибоке Чернівецької області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жорстока мобілізація в Одесі”: ТЦК визнали перевищення повноважень під час затримання цивільного

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі