ukenru
u-chernivetskiy-oblasti-vikrili-osib-yaki-rozpovsyudzhuvali-agitatsiyni-listivki

У Чернівецькій області викрили осіб, які розповсюджували агітаційні листівки

 • 8333 переглядiв

КИЇВ. 15 квітня. УНН. У місті Заставна Чернівецької області поліцейські викрили двох осіб, які на вулицях міста розклеювали листівки антиагітаційного характеру щодо одного з кандидатів на пост Президента України. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу поліції Чернівецької області.

Під час моніторингу мережі Інтернет працівники Заставнівського відділення поліції виявили на одному з місцевих інформаційних сайтів відео з фактом порушення виборчого законодавства.

Виявилося, що жителі міста Заставна, а саме: 49-річна жінка та 47-річний чоловік, на вулицях міста розклеювали листівки антиагітаційного характеру щодо одного з кандидатів на пост Президента України.

Також, відносно порушників складено адміністративні протоколи за статтею 212-13 (Виготовлення або розповсюдження друкованих матеріалів передвиборної агітації, які не містять відомостей про установу, що здійснила друк, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Нагадаємо, від початку виборчої кампанії в Україні розпочато 371 кримінальне провадження щодо порушень процесу волевиявлення.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП