u-chernihovi-politseiski-zatrymaly-hrupu-cholovikiv-yaki-zapustyly-feierverk-pid-chas-povitrianoi-tryvohy

У Чернігові поліцейські затримали групу чоловіків, які запустили феєрверк під час повітряної тривоги

 • 40624 переглядiв

Чернігівська поліція затримала чоловіків, які запускали феєрверки під час повітряної тривоги.

У Чернігові поліцейські затримали чоловіків, які  запустили феєрверки під час повітряної тривоги у місті. Про це з посиланням на пресслужбу Національної поліції в Чернігівській області передає УНН.

Деталі 

У відомстві розповіли, що вдень отримали виклик від жінки, яка гучний вибух під час сигналу "повітряної тривоги" і побачила спалахи салюту з балкона будинку по вулиці Івана Мазепи.

На місце події негайно прибули екіпажі патрульної поліції та слідчо-оперативна група Чернігівського райуправління поліції. Поліцейські швидко встановили квартиру, з якої запустили салют.

Під вікнами були виявлені рештки феєрверка. Всередині оселі були молодики, які відмовилися відчинити двері, тому було прийнято рішення про примусове відкриття дверей.   

За силової підтримки батальйону поліції особливого призначення "Чернігів" поліцейські провели невідкладний обшук в приміщенні. Поліція встановила, що до хуліганства причетні четверо нетверезих молодиків, які разом святкували Новий рік

- резюмували у відомстві.

Зазначається, що ході обшуку поліцейські вилучили решки запущеного феєрверка – зловмисники заховали його в туалеті, коли почули, що у двері стукає поліція

У Нацполіції додають, що відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого статтею 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Доповнення 

У Києві новорічна ніч минула спокійно. Виклики про використання у новорічну ніч піротехнічних засобів в межах Києва — не підтвердилися, проте патрульні склали 15 протоколів за керування авто на підпитку

Нагадаємо

Натомість в Черкасах, уродженець рф, який з 2014 року проживає на території міста, вирішив запустити салюти у новорічну ніч. 

Поліція задокументувала правопорушення та склала відповідні матеріали, які скерувала до суду.

Володимир Омельченко

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі