ukenru
u-cherkaskiy-oblasti-stvorili-pozhezhnu-brigadu-z-chernits

У Черкаській області створили пожежну бригаду з черниць

 • 16339 переглядiв

КИЇВ. 22 грудня. УНН. Відсьогодні у Свято-Троїцькому Мотронинському жіночому монастирі Черкаської області запрацювала добровільна пожежна команда, яка складається з черниць. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу ДСНС.

Деталі

Як зазначили, на виклики виїжджатимуть п'ятеро добровольців — ігуменя Іларія, дві послушниці монастирю Лариса і Крістіна та два водії пожежного автомобіля.

Напередодні добровольці взяли участь у спеціальних навчаннях, під час яких відпрацьовували вправи з бойового розгортання, подання води та надання першої домедичної допомоги постраждалим.

"Окрім забезпечення пожежної безпеки монастиря та реагування на надзвичайні події, під захистом пожежної команди перебуватимуть жителі семи сіл та двох селищ, що входять до сільської територіальної громади. Адже відстань до найближчої пожежної частини становить приблизно 20 км", — ідеться у повідомленні.

Нагадаємо

22 грудня приблизно о 3:00 у селі Садове під Вінницею загорівся готельно-ресторанний комплекс. Загинула 21-річна дівчина з Криму, двоє людей постраждали.

Українські Національні Новини

Суспільство