ukenru
u-chekhiyi-perekinuvsya-dvopoverkhoviy-avtobus-z-pidlitkami

У Чехії перекинувся двоповерховий автобус з підлітками

 • 13640 переглядiв

КИЇВ. 9 лютого. УНН. У Чехії двоповерховий автобус з’їхав з дороги і перекинувся. В цей час всередині перебувало близько 70 учнів, віком від 15 до 17 років. Про це повідомляє УНН із посиланням на чеське видання Actualne.cz.

"Двоповерховий автобус зазнав аварії поблизу поселення Блашани в регіоні Лоуни, у якому перебувало приблизно 70 учнів віком від 15 до 18 років та дорослі. Одного з студентів транспортували до празької лікарні в Мотолі з підозрою на серйозні травми, ще шість студентів мали травми середньої тяжкості", - повідомили у ЗМІ.

Вказано, що життю студентів нічого не загрожує.

"Водій двоповерхового автобуса з’їхав з дороги, після чого автобус врізався і перекинувся. Він перевозив близько сімдесяти дітей", - вказано у повідомленні.

Зазначається, що поліція досліджує обставини аварії. На місці працюють пожежники та рятувальники. Вертоліт не зміг приземлитись через сильний туман.

"Окрім семи важко поранених, рятувальники також оглянули інших 62 учасників аварії. Швидка допомога та автобуси доставлять їх на обстеження до лікарень", - додали у ЗМІ.

Нагадаємо, автобус з українцями потрапив у ДТП в Угорщині, є жертви.

Українські Національні Новини

Новини Світу