ukenru
u-brovarakh-zakrili-na-karantin-ditsadok-de-koronavirus-viyavili-u-9-ditey

У Броварах закрили на карантин дитсадок, де коронавірус виявили у 9 дітей

 • 13472 переглядiв

КИЇВ. 10 червня. УНН. Дитячий садок "Калинка" у Броварах на Київщині, де лабораторно підтверджено коронавірус у 9 дітей та 3 дорослих, закрили до 20 червня на карантин. Про це під час брифінгу заявив т.в.о голови Київської обласної державної адміністрації Василь Володін, передає кореспондент УНН.

"У дитячому садку "Калинка" у Броварах лабораторно підтверджено інфікування коронавірусом у 9 дітей та 3 дорослих. На стаціонарному лікуванні у Київській обласній дитячій лікарні у Боярці знаходиться одна дитина, решта дітей - на самоізоляції вдома, почуваються добре. Виховательці, в якої першої виявили захворювання, лікарі надають невідкладну стаціонарну допомогу. Решта дорослих на самоізоляції", - сказав Володін.

Так, 6 червня 2020 р. протестовано 25 дітей та 17 дорослих; 8 червня зроблено ПЛР-тести батькам хворих дітей; 9 червня – 25 педагогам.

"Результати ще досліджуються. Заклад повністю закрито до 20 червня. Зважаючи на терміни самоізоляції батьків та дітей проведено дезінфекцію приміщень. Працівників закладу та батьків вихованців, які контактували з хворою, попереджено про необхідність самоізоляції", - сказав він.

Нагадаємо, що у дитсадку "Калинка" у місті Бровари днями зафіксували спалах коронавірусної хвороби COVID-19.

Українські Національні Новини

Суспільство