ukenru
u-britaniyi-teslya-vigrav-1-3-mln-dol-u-lotereyu

У Британії тесля виграв 1,3 млн дол. у лотерею

 • 4562 переглядiв

КИЇВ. 6 вересня. УНН. Житель Великої Британії виграв 1 млн фунтів стерлінгів (1,3 млн дол.) в лотерею, передає УНН з посиланням на mirror.co.uk.

Ім'я переможця - Деніел Пірт. Він завжди вірив в те, що колись виграє в лотерею великі гроші, але до своєї перемоги грав лише два рази. Щасливий лотерейний квиток виявився третім в житті.

"На нашому лотерейному рахунку залишилося 1,5 фунта стерлінгів (19 дол.) Після минулої покупки квитків. І ми вирішили їх витратити. Покупка виявилася дуже вдалою", - прокоментувала його дружина Шарлотта. Близько місяця тому до цього вона вже пожартувала над чоловіком, сказавши йому, що виграла 250 тисяч фунтів стерлінгів. Тому, коли цього разу він почув від неї про виграш 1 млн, то не повірив.

У подружньої пари троє дітей. Тому сім'я мріє про будинок з трьома спальнями.

"У довгостроковій перспективі ми могли б навіть спробувати побудувати власний будинок", - говорить Пірт.

Також британці планують встановити в машині дружини цифрове радіо, купити дітям ховерборди і з'їздити на Різдво в Лапландію.

Нагадаємо, що з початку року в Україні з'явилося 23 мільйонера завдяки державній лотереї "Лото-Забава". Експерти констатують сплеск популярності цієї лотереї в країні і пояснюють це бажанням людей поліпшити своє фінансове становище.

Практика показує, що українці, в більшості випадків, витрачають виграні гроші на ремонт будинку, покупку автомобілів або житла для дітей. Деякі навіть починають власний бізнес.

Наприклад, львів'янин Денис Шадура став мільйонером 27 травня. У серпні він приїхав в студію "Лото-Забава", щоб поділиться своєю історією успіху і відразу ж оголосив, що виграні гроші він інвестує в сімейний бізнес, пов'язаний з продуктами харчування.

Українські Національні Новини

Новини Світу