ukenru
u-bolt-pidtrimali-liberalizatsiyu-rinku-taksi

У Bolt підтримали лібералізацію ринку таксі

 • 12529 переглядiв

КИЇВ.17 вересня. УНН. Впровадження реформи таксі, розробленої Міністерством інфраструктури України, забезпечить потребу пасажирів в отриманні швидкої, зручної та фінансово доступної послуги з перевезень, що неможливо реалізувати за допомогою чинних регуляторних актів і ринкових механізмів. Про це на своїй Facebook-сторінці написав регіональний менеджер Bolt в Україні Тарас Потічний.

«Ми підтримуємо впровадження реформи та вважаємо, що Україні варто звернути увагу на європейські країни, де лібералізація ринку таксі стала однією з найуспішніших реформ», - написав він.

Серед переваг законопроекту Міністерства інфраструктури, який регламентуватиме роботу таксистів, Потічний назвав прості та прозорі правила виходу на ринок, забезпечення надходжень податків та зборів до державного бюджету, що оцінюється у приблизно 800 млн гривень на рік, зростання якості послуг та підвищення безпеки пасажирів і створення сприятливих умов для чесної та прозорої конкуренції.

Нагадуємо, що компанії Uber і Uklon також підтримали новий законопроект Міністерства інфраструктури України, покликаний вивести ринок таксі з "тіньового" сегменту та підвищити безпеку перевезень пасажирів.

Українські Національні Новини

Економіка