u-bilorusi-bilya-odnogo-z-aerodromiv-buduyut-noviy-tabir-dlya-vagnerivtsiv-danilov

У білорусі біля одного з аеродромів будують новий табір для "вагнерівців" - Данілов

 • 217373 переглядiв

КИЇВ. 8 серпня. УНН. На сьогодні на території білорусі перебуває шість з половиною тисяч найманців російської пвк "вагнера". Є інформація, що планується будівництво нового табору "вагнерівців" на одну тисячу осіб, розповів в ефірі національного телемарафону секретар Ради нацбезпеки і оборони України Олексій Данілов, передає УНН.

Цитата

"Непроста ситуація (у білорусі, - ред.). Всі відслідковують цей процес. Сьогодні там знаходиться шість з половиною тисяч "вагнерівців". Ще отримали інформацію, що вони біля одного з аеродромів будують новий табір на одну тисячу осіб. Наразі інформація потребує перевірки", - сказав він.

Деталі

За словами Данілова, з урахуванням навичок, які мають ці терористичні угрупування, вони "можуть провокувати Польщу або Литву, або з'явитися в інших точках". Секретар РНБО запевнив, що Україна тримає ситуацію у білорусі на контролі та посилила україно-білоруський кордон.

Нагадаємо

Секретар РНБО Олексій Данілов повідомив, що питання про ситуацію на українсько-білоруському кордоні перебуває на контролі, й воно порушується майже на кожному засіданні Ставки Верховного головнокомандувача.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Буданов разом з українською делегацією відвідав Болгарію

     • 292110 переглядiв