ukenru
u-baydena-rozshirili-obmin-rozviddanimi-z-ukrayinoyu-schodo-donbasu-ta-krimu-zmi

У Байдена розширили обмін розвідданими з Україною щодо Донбасу та Криму – ЗМІ

 • 138786 переглядiв

КИЇВ. 14 квітня. УНН. Адміністрація президента США Джо Байдена розширює обмін розвідувальними даними з Україною, щоб надати більше інформації про дії росії на сході України і в Криму. Про це в четвер повідомив телеканал CNN з посиланням на кілька джерел, знайомих з питанням, пише УНН.

Цитата

"Зі зміною військових дій росії на півдні і сході України ми змінили наші інструкції, щоб надати операторам додаткову ясність, що дозволяє обмінюватися розвідданими з Україною для самозахисту в тому, що, безсумнівно, буде динамічним бойовим простором", — сказав CNN представник американської розвідки.

Деталі 

Чиновник сказав, що США "ділилися і будуть продовжувати ділитися розвідданими з українцями, щоб підтримати їх здатність захищатися від російської агресії, з будь-якої точки України".

Представник розвідки заявив, що США "інтенсивно обмінюються своєчасними розвідданими" з українцями, в тому числі в районах, утримуваних росією до вторгнення 2022 року.

Раніше

Як писав УНН, в рамках нового пакету військової допомоги США нададуть Україні вертольоти Мі-17, які раніше призначалися для відправки в Афганістан.

Українські Національні Новини

Новини Світу