ukenru
u-avakova-vidkrili-spravu-za-faktom-vtruchannya-v-diyalnist-eks-premyera-yatsenyuka

У Авакова відкрили справу за фактом втручання в діяльність екс-прем'єра Яценюка

 • 10897 переглядiв

КИЇВ. 11 травня. УНН. Національна поліція України розпочала кримінальне провадження за фактом втручання в діяльність Арсенія Яценюка під час його перебування на посаді прем'єр-міністра України з метою перешкоджання його діяльності і подальшої відставки з посади голови уряду. Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішній справ, передає УНН.

"Крім того, слідство розглядає версію змови групи осіб для реалізації цього злочинного задуму. За попередніми висновками, вони здійснювали втручання шляхом підкупу громадян, організації проплачених мітингів та розповсюдження дискредитаційної та неправдивої інформації у ЗМІ та через народних депутатів, експертів, інших осіб. За інформацією народного депутата України Олександра Онищенка, лише протягом 2015- 2016 років на подібні акції було витрачено понад 30 млн. доларів", - йдеться у повідомленні.

Також цю інформацію прокоментував міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Эта грязная политическая коррупция должна быть вскрыта!
Нужно назвать всё своими именами. Будущее должно быть без этой грязи - продавцов дискредитации, голосов и фейков , покупателей и исполнителей. Дышать всем станет легче! https://t.co/fYzf74pkRh pic.twitter.com/qSjNuxmUH1

— Arsen Avakov (@AvakovArsen) 11 травня 2018 р.

Нагадаємо, у грудні Оболонський районний суд Києва допитав як свідка сторони обвинувачення екс-прем’єра Арсенія Яценюка у кримінальному провадженні за обвинуваченням колишнього президента Віктора Януковича у державній зраді.

Українські Національні Новини

Політика