ukenru
u-avakova-ne-zmogli-prokomentuvati-kloniv-zareyestrovanikh-v-interesakh-pidpolkovnika-politsiyi

У Авакова не змогли прокоментувати клонів, зареєстрованих в інтересах підполковника поліції

 • 16491 переглядiв

КИЇВ. 27 червня. УНН. У департаменті захисту економіки НПУ не змогли прокоментувати інформацію про кандидата-клона на 100-му окрузі Кіровоградщини, до появи якого може бути причетний начальник УЗЕ Кіровоградської області Володимир Духно, передає УНН.

Зазначимо, що Юрій Крутько (Аграрна партія) був зареєстрований кандидатом у нардепи по 100-му округу 19 червня. Через 5 днів на сайті ЦВК з'явилася інформація про реєстрацію в народні депутати по 100-му округу кандидата з ідентичним ім'ям, прізвищем та по батькові.

Журналісти з’ясували, що виборча програма клона Крутька була підготовлена тим самим автором - "УЗЕ" - що і програма кандидата в народні депутати Духна. А оскільки Духно очолює УЗЕ Кіровоградської області та є підполковником поліції, то УНН звернувся за офіційним коментарем щодо цього до департаменту захисту економіки НПУ, якому підпорядковується УЗЕ в Кіровоградській області.

Але там відмовилися коментувати запитуване.

"Зверніться краще до управління захисту економіки у Кіровоградській області", - порадили в ДЗЕ НПУ.

Втім, у місцевому УЗЕ у коментарі також відмовили, додавши, що ані підтвердити, ані спростувати висновки журналістів не можуть.

Нагадаємо, МВС прийняло до розгляду заяву від партії "Слуга народу" щодо кандидатів-"клонів".

Українські Національні Новини

Політика